Отливане на пластмаса и полиуретан

Отливане на пластмаса и полиуретан

Отливка на пластмасови части

Отливането на пластмасови части се извършва с машини за леене под налягане (INJECTION) чрез инжектиране в специални калъпи.
За качественото производство на пластмасовите детайли, фирма ДРОМЕАС разполага с машини със 7 различни размери, трите от които от базирани на най-съвременната технология, с пълен контрол на всички параметри по време на наливния процес. Суровините за пластмасовите части се състоят от много широка гама от технически характеристики и механични свойства, в зависимост от употребата на компонента и винаги, с опция за рециклиране, със грижа за опазването на околната среда.

Отливка на полиуретан

Отливането на полиуретанови части се извършва, с машини за леене под налягане (INJECTION) чрез инжектиране в специални калъпи.
Фирма ДРОМЕАС използва лята с висока плътност, полиуретанова тапицирана седалка за голяма еластичност и издържливост за максимална производителност, дълготрайност, комфорт и удоволствие. В цеха за полиуретан, се произвеждат по същия метод на леене и части за полутвърди полиуретанови подлакътници за различните модели.
Секцията разполага с четири машини за полиуретаново формоване в различни размери.