Награди

Награди

В компания ДРОМЕАС се гордеем с редица спечелени награди.

Редица сертификати – ISO 14001, EMAS, PEFC – както и международните престижни награди – награда EMAS, награда Бизнес Превъзходство - потвърждават ангажиментът на компания ДРОМЕАС, относно екологичните аспекти на нашите дейности със съответни осезаеми резултати. Това е моралното признание на нашите усилия, което ни окуражава и стимулира да продължаваме в същата посока.

2012

aristotleAristotle Racing Team - Благодарности за приноса на ДРОМЕАС за успеха на екипа.

2012

axiaНа специална церемония, проведена по препоръка на оценителната комисия "Награди Гръцка стойност на Северна Гърция 2012". Министъра на регионалното развитие, конкурентоспособността и търговския флот, връчи на компания ДРОМЕАС тематичната награда в категория "Околна среда".

2010

emasНационална награда EMAS 2010, от Министерството на околната среда, енергетиката и изменението на климата (Министерство на околната среда) и Централата на Европейската комисия за Околна среда. Наградата EMAS, беше фокусирана върху "ефективността в използването на природните ресурси".

2008

epixeirimatikotita1-ва награда за Business Excellence /бизнес превъзходство/, (в категорията големи компании), по оперативната програма "Конкурентоспособност", която бе връчена от Министерството на регионалното развитие. Националната награда Business Excellence е референтна точка и сравнителен анализ на компании в Гърция.

2006

helexpo_vraveioHELEXPO Награда „Иновация”

2005

furnima_helexpo_vraveioНа Международна изложба за машини, суровини, инструменти, материали и оборудване за мебелно производство "FURNIMA" HELEXPO - Награда Сътворение.

1999

safe_awardНаграда „ПРЕВЕНЦИЯ” (SAFE) от Европейския съюз, за предприетите мерки и използваните методи за здравето и безопасността на персонала.