ALMA-K-02.jpg
ALMA-S-01.jpg
ALMA-S-02.jpg
ALMA-S-03.jpg
ALMA-S-04.jpg
ALMA-S-05.jpg
Alma
Alma
Alma
Alma
ALMA-K-01.jpg
ALMA-S-02.jpg
ALMA-S-03.jpg
ALMA-S-04.jpg
Alma

Alma


Офис серията ALMA е усъвършенствана с дизайнерски решения и предложения, които отговарят на съвременните изисквания за гъвкавост и ергономия на работното място. С механично или електрически регулируема височина, осигурява оптимална корекция, създавайки функционалност, гъвкавост и издръжливост на работното място, същевременно запазва естетиката на работното пространство. Интелигентната и гъвкава конструкция на Алма-F, предоставя решения за малки пространства, тъй като бързо и лесно се сгъва за складиране.

Серия ALMA, включва: стационарни, механично регулируеми с копче, елекртрично регулируеми бюра и бюра с накланяща повърхност.

Скелето на Бюрата с механично регулируема височина с копче, се състои от обща греда и вертикални колони /крака/, изработени от куха стомана с правоъгълно сечение. Регулацията се извършва с помощта на копче, което се намира на скелето на бюрото, регулира се в диапазон 650-850 мм и 20 mm стъпка.
Електронно регулируемите бюра са обурудвани с електродвигатели, които са монтирани на двете вертикални колони (краката) на бюрото. Регулирането се постига чрез натискането на желания бутон на таблото.

На скелето на бюрата с наклоняема повърхност са монтирани колела със спирачки, повърхността се накланя по дължина.
Тези две основни преимущества, допринасят за лесното придвижване от един човек и минимално пространство за складиране, позволяват гъвкави мултифункционални композиции за многократни и краткосрочни нужди или срещи.

Помогнете ни да се подобрим:

Стремежът ни е винаги, да подобряваме нашите услуги. Споделете вашия опит - използвайте плъзгача по-долу, за да ни оцените. Беше ли ценна за вас информацията на тази страница?:

Alma

Моля, кликнете на някой от линковете, за да изтеглите:

Alma Брошура

Brochure (Alma H) (pdf format)

Brochure (Alma F) (pdf format)

Техническо описание

Short Technical Specification

Short Technical Specification (K)

Short Technical Specification (H)

CAD Data.dwg(мащаба се определя при принтиране)

сборен чертеж

Ръководство за употреба

Видове - Цветове Тапицерия

ОКОЛНА СРЕДА

ОКОЛНА СРЕДА

СЕРТИФИКАТИ

СЕРТИФИКАТИ