Alma
Alma
Alma
Alma
Alma
Alma
ALMA-K-01.jpg
ALMA-S-02.jpg
ALMA-S-03.jpg
ALMA-S-04.jpg
Alma

Alma


Офис серията ALMA е усъвършенствана с дизайнерски решения и предложения, които отговарят на съвременните изисквания за гъвкавост и ергономия на работното място. С механично или електрически регулируема височина, осигурява оптимална корекция, създавайки функционалност, гъвкавост и издръжливост на работното място, същевременно запазва естетиката на работното пространство. Интелигентната и гъвкава конструкция на Алма-F, предоставя решения за малки пространства, тъй като бързо и лесно се сгъва за складиране.

Серия ALMA, включва: стационарни, механично регулируеми с копче, елекртрично регулируеми бюра и бюра с накланяща повърхност.

Скелето на Бюрата с механично регулируема височина с копче, се състои от обща греда и вертикални колони /крака/, изработени от куха стомана с правоъгълно сечение. Регулацията се извършва с помощта на копче, което се намира на скелето на бюрото, регулира се в диапазон 650-850 мм и 20 mm стъпка.
Електронно регулируемите бюра са обурудвани с електродвигатели, които са монтирани на двете вертикални колони (краката) на бюрото. Регулирането се постига чрез натискането на желания бутон на таблото.

На скелето на бюрата с наклоняема повърхност са монтирани колела със спирачки, повърхността се накланя по дължина.
Тези две основни преимущества, допринасят за лесното придвижване от един човек и минимално пространство за складиране, позволяват гъвкави мултифункционални композиции за многократни и краткосрочни нужди или срещи.

Помогнете ни да се подобрим:

Стремежът ни е винаги, да подобряваме нашите услуги. Споделете вашия опит - използвайте плъзгача по-долу, за да ни оцените. Беше ли ценна за вас информацията на тази страница?:

Alma

Моля, кликнете на някой от линковете, за да изтеглите:

Alma Брошура

Техническо описание

Short Technical Specification

Short Technical Specification (K)

Short Technical Specification (H)

CAD Data.dwg(мащаба се определя при принтиране)

сборен чертеж

Ръководство за употреба

Видове - Цветове Тапицерия

ОКОЛНА СРЕДА

ОКОЛНА СРЕДА

СЕРТИФИКАТИ

СЕРТИФИКАТИ