Метални
Метални

Метални


Метални контейнери с безупречна естетика и функционалност. Оборудвани са с телескопичен водач. Всички контейнери имат отделно чекмедже – моливник и по избор се поставя чекмедже с отделение за висящи папки. Предлагат се в голяма цветова гама.

Контейнери с метален корпус и чело - капак от меламин, многослоен или compact laminate. Оборудвани са с телескопични водачи, които позволяват пълното отваряне на чекмеджето до 100%, с амортизация при затваряне “soft close” (спирачка).

Всички контейнери имат отделно чекмедже – моливник.

Всички контейнери са с метални чекмеджета, които покриват плъзгащите водачи, оборудвани са с предпазна система за предотвратяване на преобръщането им “anti-tilt”, който също не позволява отварянето на второ чекмедже когато има едно отворено. Всички контейнери са оборудвани със система за застопоряване в затворено положение и секретно заключване.

Предлагат се в две различни дълбочини от 600 mm или 800 mm и по избор се поставя чекмедже с отделение за висящи папки.

 

Помогнете ни да подобрим нашата поддръжка

Ние винаги се опитваме да подобрим нашата поддръжка. Разкажете ни за вашия опит - използвайте плъзгача по-долу, за да ни кажете колко ценна е за вас информацията на тази страница:

Метални

Моля, кликнете на някой от линковете, за да изтеглите:

Техническо описание

CAD Data.dwg(мащаба се определя при принтиране)

Категории-цветове

Околна среда

Околна среда

Сертификати

Сертификати

СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ