Меламин
Меламин
Меламин
Меламин

Меламин


Контейнери от 18 mm меламин с телескопични водачи, които позволяват пълното отваряне на чекмеджето до 100%, с амортизация при затваряне “soft close”(спирачка). Всички контейнери имат отделно чекмедже – моливник. Всички контейнери са с метални чекмеджета, които покриват плъзгащите водачи, оборудвани са с предпазна система за предотвратяване на преобръщането им “anti-tilt”, който също не позволява отварянето на второ чекмедже когато има едно отворено. Оборудвани са със система за застопоряване в затворено положение и секретно заключване. Контейнерите се предлагат в две различни дълбочини от 600 mm или 800 mm. По избор на всички контейнери в комбинация с чекмеджета, може да се постави по дължина рафт за централното звено на компютъра.

Контейнери от 18 mm меламин с телескопични водачи които позволяват пълното отваряне на чекмеджето до 100%, с амортизация при затваряне ''soft close'' (спирачка).

Всички контейнери имат отделно чекмедже – моливник.

Всички контейнери са с метални чекмеджета, които покриват плъзгащите водачи, обурудвани са с предпазна система за предотвратяване на преобръщането им ''anti-tilt'', който също не позволява отварянето на второ чекмедже когато има едно отворено. Обурудвани са със система за застопоряване в затворено положение и секретно заключване.

Контейнерите се предлагат в две различни дълбочини от 600 mm или 800 mm.

По избор на всички контейнери в комбинация с чекмеджета, може да се постави по дължина , рафт за централното звено на компютъра.

 

Помогнете ни да се подобрим:

Стремежът ни е винаги, да подобряваме нашите услуги. Споделете вашия опит - използвайте плъзгача по-долу, за да ни оцените. Беше ли ценна за вас информацията на тази страница?:

Меламин

Моля, кликнете на някой от линковете, за да изтеглите:

Brochure

Техническо описание

Short Technical Specification

CAD Data.dwg(мащаба се определя при принтиране)

Видове - Цветове Тапицерия

ОКОЛНА СРЕДА

ОКОЛНА СРЕДА

СЕРТИФИКАТИ

СЕРТИФИКАТИ

СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ