Система Siris
Система Siris
Система Siris
Система Siris
Система Siris
Система Siris
Система Siris
Система Siris
SIRIS-05.jpg
SIRIS-06.jpg
Система Siris

Система Siris


Системата SIRIS е създадена от няколко библиотеки с двустранни рафтове, плъзгащи се по релси. Използвайки страничният „волан“ всяка библиотека може да бъде придвижвана, като така се освобождава желан от потребителя коридор/място пред или зад нея. Движението е гладко, тихо, осигуряващо голяма сигурност, като е нужна минимална сила на въртене (0.05% от теглото). За пример, преместването на десет 5 метрови „секции“ съдържащи общо 600 линейни метра рафтове не изисква сериозно усилие. Системата SIRIS е приложима в изключително широк диапазон нужди.

Система съдържаща двустранни метални секции плъзгащи се върху релси.

Секциите могат да бъдат съдържат от два до пет модула по дължина(дълбоки по 80, 90 или 100 cm и височина 2.08, 2.23 or 2.48 cm ), всяка с 4 или 5 регулируеми по височина рафтове (дълбочина от 32cm).

Предаването на движещата сила става посредством волан свързан към система от зъбни колела и вериги. Системата предлага централен заключващ механизъм с възможност за сигурно обездвижване на всяка една секция/модул.

Всички метални елементи са формовани от стоманени листове с дебелина от 0.9 mm, прахово боядисани в платинено или сребърно сив цвят.

 

Помогнете ни да се подобрим:

Стремежът ни е винаги, да подобряваме нашите услуги. Споделете вашия опит - използвайте плъзгача по-долу, за да ни оцените. Беше ли ценна за вас информацията на тази страница?:

Система Siris

Моля, кликнете на някой от линковете, за да изтеглите:

 Siris Brochure

Техническо описание

CAD Data.dwg(мащаба се определя при принтиране)

Видове - Цветове Тапицерия

Няма налични цветове

ОКОЛНА СРЕДА

ОКОЛНА СРЕДА

СЕРТИФИКАТИ

СЕРТИФИКАТИ

СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ