Prisma
Prisma
Prisma
Prisma
Prisma
Prisma
PRISMA-10.jpg
PRISMA-11.jpg
Prisma

Prisma


Стационарната система преградни стени ( от пода до тавана) Prisma, предлага голямо разнообразие на модули и размери, което позволява неограничени промени на интериора. Модулите са лесни за преместване и предоставят прибавянето или отстраняването им, позволявайки разграждането на допълнителни конфигурации в пространството (без загуба ), в зависимост от нуждите и развитието на всяка фирма. Тяхната звукоизолираност, здравина, огнеупорност и перфектното изпълнение отговарят на най-високите стандарти на международните изисквания.

Състоят се от вътрешна носеща стоманена рамка (вертикални и хоризонтални перфорирани поцинковани стоманени правоъгълни греди), на които се поставят панели от различни материали. Общата дебелина на преградните стени е 10 см.

С отлични качества на звуко и топло изолация, с възможност за допълнително подсилване (по избор) вътрешно, със слой минерална или стъклена вата.

Вратите и прозорците са с каса от алуминиев профил, електростатично боядисани в пещ, в следните цветове: сиво, сив металик, бежово или антрацит.

Преградните стени са приспособими дори и на нехоризонтални подове и тавани със специални елементи в горната и долната част.

Запълващите панели на фиксираните преградни стени, са от трислойно ПДЧ 18 mm, двустранно покрити с дъбов фурнир или меламин в бледо сиво, или имитация на букова дървесина, череша или клен. Вратите са с дебелина 40 mm, покрити (и ръбовете) с aminoplastic смоли (ламинат) или дъбов фурнир, пантите са от неръждаема стомана, оборудвани със секретно заключване.

Прозорците са с дебелина 4 mm, със специални профили за гумено уплътнение на касата. По избор се поставят щори, външни (на единичен панел) или вътрешни (на двоен стъклопакет).

 

Помогнете ни да се подобрим:

Стремежът ни е винаги, да подобряваме нашите услуги. Споделете вашия опит - използвайте плъзгача по-долу, за да ни оцените. Беше ли ценна за вас информацията на тази страница?:

Prisma

Моля, кликнете на някой от линковете, за да изтеглите:

Prisma division Brochure

Техническо описание

CAD Data.dwg(мащаба се определя при принтиране)

Видове - Цветове Тапицерия

ОКОЛНА СРЕДА

ОКОЛНА СРЕДА

СЕРТИФИКАТИ

СЕРТИФИКАТИ

СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ