SMART-01.jpg
SMART-02.jpg
SMART-03.jpg
SMART-04.jpg
SMART-05.jpg
SMART-06.jpg
SMART-07.jpg
SMART-08.jpg
SMART-09.jpg
SMART-10.jpg
SMART-11.jpg
Smart

Smart


Семпъл и елегантен стол, предлага на потребителя многобройни функции. Механизъм за плавно и синхронизирано движение на седалката – облегалката, заключващ на 5 позиции, система anti-panic (Synchro). Подсигурява лумбална опора на потребителя, с ръчно регулиране чрез винт , намиращ се на гърба на облегалката. Подлакътниците се регулират по височина и ширина.

Оперативен стол на колела със средно висока облегалка от полиуретан или мрежа.
Кръстачката е от лят алуминий, полирана или електростатично боядисана.

Височината се регулира с газов амортисьор.

В задната част на облегалката има механизъм, който позволява ръчното регулиране според индивидуалната извивка на тялото, осигурявайки ломбална опора.

Накланящият механизъм, изработен от лят алуминий, се предлага в следните вариянти:

- Synchro, позволява синхронизиран наклон на седалката - облегалката с възможност за заключване в 5 позиции. Механизмът е оборудван със система «Anti-panic», за плавно, контролирано отзоваване на гърба и система за балансиране според теглото на потребителя.

Подлакътниците се регулират по височина и ширина.

Избора на тапицерия е от седем категории дамаски с голямо разнообразие на цветове.

Smart

Помогнете ни да се подобрим:

Стремежът ни е винаги, да подобряваме нашите услуги. Споделете вашия опит - използвайте плъзгача по-долу, за да ни оцените. Беше ли ценна за вас информацията на тази страница?:

Smart

Smart

 

SmartРегулиране на височината на седалката
За да регулирате височината на седалката потърсете „крилата” на лост А, който се намира в дясно под седалката. За снижаване  на седалката, в седнало положение натиснете „крилата” напред. За повдигане на седалката, подстанете и повторете движението.

 

SmartРегулиране на наклона на облегалката
Облегалката и седалката се заключват на 5 различни нива. За регулиране  на удобната позиция потърсете лост B, в дясно под седалката. Завъртете го напред, докато освободи облегалката.  Натиснете с гърба си облегалката назад, нагласете на удобната позиция, и върнете лоста  B напред, за да заключите в желаната позиция. Преди да заключите облегалката- седалката, можете да променяте  положението им с натиска на тялото си.

 

 

SmartРегулиране на твърдостта на движението на седалката и облегалката
Плавността на баланса на облегалката, може да се регулира според теглото на потребителя чрез винт C който се намира под седалката.

 

 SmartРегулиране дълбочината на седалката
От дясната страна на седалката има малък бутон D. В седнало положение натиснете бутон D и с гърба си натиснете назад за да задействате движението на седалката. След което плъзнете седалката напред- назад, като регулирате в желатото положение пуснете бутона. Седалката се регулира до 5 см.

 

SmartРегулиране на подлакътниците
Височината на подлакътниците се регулира с помощта на бутон E. Натискайки бутон E, придвижете нагоре или надолу подлакътника, когато постигнете желаната височина, освободете бутона.
Подлакътниците се преместват по ширина чрез лоста F, наличен в долната част на седалката.
Натиснете лост F надолу, за да освободите рамото. Преместете подлакътника навътре и навън, докато намерите желаното положение. Натиснете лоста F нагоре, за да заключите отново рамото.
Допирната повърхност на подлакътниците се плъзга напред и назад, регулира се също надясно или наляво, като се зстопорява автоматично в желаната позиция.

 

 

SmartЕргономична облегалка - подкрепа на лумбалните прешлени
На задната страна на гърба на стола е лостът G. За анатомична опора за кръста, преместете лоста G нагоре и надолу, докато анатомичната възглавница достигне желаната позиция.

Моля, кликнете за преглед и изтегляне :

Брошура (pdf формат)

Кратка техническа спецификация (pdf формат)

Техническа спецификация (pdf формат)

Схема за сглобяване (линк)

Инструкция за употреба (линк)

CAD Данни (dwg формат - Мащабът се определя при принтиране)

СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ