ALMA-D-00.jpg
ALMA-D-001.jpg
ALMA-D-01.jpg
ALMA-D-02.jpg
ALMA-D-03.jpg
ALMA-D-04.jpg
ALMA-D-05.jpg
ALMA-D-06.jpg
Alma

Alma


ALMA D е мениджърското бюро на офис серия ALMA. Съчетава модерен ергономичен дизайн и технологичното развитие в комбинация с висококачествени материали и щателна изработка. Придава престиж, авторитет и динамичност на работното пространство. Потребителят има възможността да определя височината на работната повърхност с помощта на бутона за регулиране според обстоятелствата и нуждите на работното пространство.Шкафът който е прикрепен към офис структурата, е идеално място за съхранение на документи и папки.

Регулируемо мениджърско бюро ALMA с облицовка от дървен фурнир.

Мениджъркото бюро ALMA се регулира по височина с помощта на копче което се намира в скелето на бюрото. Оборудвано е с розетки за извеждане на кабели.

По избор се поставят панелни чела, съчетава се със страничен шкаф с облицовка от дървен фурнир.

Скелето се състои от стоманена греда с правоъгълно напречно сечение. Краката са в „Т” образна форма, стъпалата са полирани, а краката се предлагат в два варианта: а) боядисани и в)хромирани.

Помогнете ни да се подобрим:

Стремежът ни е винаги, да подобряваме нашите услуги. Споделете вашия опит - използвайте плъзгача по-долу, за да ни оцените. Беше ли ценна за вас информацията на тази страница?:

Alma

Моля, кликнете на някой от линковете, за да изтеглите:

Alma Брошура

Техническо описание

Short Technical Specification

CAD Data.dwg(мащаба се определя при принтиране)

сборен чертеж

Видове - Цветове Тапицерия

ОКОЛНА СРЕДА

ОКОЛНА СРЕДА

СЕРТИФИКАТИ

СЕРТИФИКАТИ